Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 4.6
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Kasia
Dodano: 2017-07-20
Pobyt od: 2017-07-09 do 2017-07-15 IP: xxx.205.85.61
 
 
   

Gorąco polecam! Świetna lokalizacja, blisko do morza - zaledwie 5 minut spacerkiem prywatną ścieżka. Pokój bardzo ładny i zadbany. Łazienka bardzo czysta. Teren wokół zadbany, dostępne leżaki, grill,rowery. Niedaleko stołówka z pysznymi domowymi obiadami. Gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni.


 
 

Łosie
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-14 IP: xx.10.209.146
 
 
    

Byliśmy goścmi Bumeranga wraz ze znajomymi przez tydzoeń. Wynajmowaliśmy apartament, ktróy okazał się być lepszy niż to co widzieliśmy an zdjęciu. Przestronny ogród z altaną a nawet dwiema i miejscem na grila. Zaraz obok pyszne domowe obiady. Do miasta kilka kroków, do plaży co prawda trochę wiecej inż 300m ale bardzo wygodne dojście. Kilka kroków w lewo i jest się już w Sianożetach. Cena bardzo dobra w stosunku do warunków. Właściciele bardzo mili, nie ma problemu z późnym powrotem, gdyż każdy posiada klucz od wejścia. Zdecydowanie jesteśmy zadowoleni, nawet mimo niecałkiem dobrej pogody. Polecamy i napewno wrócimy.


 
 

Kasia z rodziną
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-06 IP: xxx.241.37.250
 

Odpoczywaliśmy z rodziną w Bumerangu w tym roku pokoje bardzo czyste, pokój 4 osobowy duży, łazienka duża, bardzo sympatyczni właściciele, dzieci cieszyły się z pokoju do zabaw, kuchnia do dyspozycji, miejsce do grila i bardzo fajny plac zabaw dla dzieci....cisza i spokój...Polecamy!!!


 
 

Marta
Dodano: 2014-02-18
Pobyt od: 2013-07-21 do 2013-07-28
 
 
   

Swietne miejsce na wypoczynek:) Polecam kazdemu kto chce odpocząc w ciszy i spokoju:) Blisko do morza, do centrum:)Przytulne, czysciutke pokoiki:) Mili gospodarze:)Chętnie zawitam tam ponownie


 
 

Konin
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-08-03
 
 
 

wakacje w bumerangu super na stronie pokoje nie wyglądają tak ładnie jak w realu,do dyspozycji rowery za free ogólnie super POLECAM


 
 

Dorota
Dodano: 2013-06-05
Pobyt od: 2013-05-30 do 2013-06-02
 
 
 

swietne miejsce: 1. bardzo dobra lokalizacja, blisko morza, do ktorego dochodzi sie urocza prywatna sciezka 2. nowy, bardzo ladny budynek, ladnie, nowoczesnie, wygodnie urzadzony 3. BARDZO CZYSTO! - z przjemnoscia potwierdzam poprzednie opinie 4. bardzo mila i pomocna gospodyni Jedyne do czego moge sie troche przyczepic to zbyt maly pokoj, troche ciasnawy. Niemniej, ten minusik ginie przy mnogich pozytywach. Bardzo polecam i mam nadzieje, ze jeszcze tam wroce.


 
 

Dorota Majsner
Dodano: 2012-08-18
Pobyt od: 2012-08-05 do 2012-08-18
 
 
   

Witam serdecznie . Obiekt godny polecenia . Spokojna okolica . Kwatery czyste , schludne , posprzątane . Przy dłuższym pobycie jest systematyczne porządkowanie pokoi . Właściciele bardzo mili . Poprostu super . Naprawdę polecam . Do plaży jest bardzo blisko . Nie mam nic naprawdę do zarzucenia tej kwaterze . Polecam wszystkim , którzy lubią spokój i ciszę .


 
 

Agnieszka
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-07-22 do 2012-08-01
 
 
   

Jeśli ktoś wybiera się do Ustronia Morskiego to obiekt Bumerang jest godny polecenia. Zaletą pensjonatu jest jego oddalenie od zgiełku jaki panuje w centrum tej zatłoczonej w sezonie miejscowości, jednocześnie jest blisko do plaży, do której prowadzi "deptak" wychodzacy bezpośrednio z posesji. Właściciele bardzo sympatyczni. Pensjonat bardzo zadbany,czysty.W pensjonacie spokój i cisza. Duża posesja wokół pensjonatu.Piekne trawniki. Dużym plusem jest obszerny parking dla samochodów. Bez problemu można wjechac i wyjechać o każdej porze. Pokoje i łazienki czyste. Niestety jak dla mnie za mało wyposażenia w postaci szafek czy półek zarówno w pokoju jak i w łazience. Tuż obok pensjonat Pałacyk Lindorf, gdzie można zakupić sniadanie oraz obiady - domowe, niestety niezbyt smaczne ale to kwesta kucharza chyba?


 
Ania Ruda Śląska
Dodano: 2012-06-27
Pobyt od: 2010-08-02 do 2010-08-14
 

Byliśmy tam dwa lata temu trafiliśmy tam przypadkowo gdyż w pobliżu trafiliśmy na nie uczciwych właścicieli gdzie okazało się co innego na stronie internetowej a co innego w rzeczywistości. Tak na szybko i w ostatniej chwili udało nam się dostać wolne miejsca. Właściciele bardzo dbają o czystość duży plac do zabaw,cisza spokój.Tu jest w rzeczywistości nawet lepiej niż pokazane na stronie internetowej. Takich uczciwych właścicieli chciałoby się więcej.Wracamy tam za rok.


 
Magdalena Jankowska
Dodano: 2011-07-29
Pobyt od: 2011-07-17 do 2011-07-24
 

Mogłabym opisywać pensjonat Bumerang, właścicieli oraz obiady w pobliskim Pałacyku Lindorf wieloma pięknymi słowami, ale niestety nie ma to miejsca :) Jednym słowem : bajkowo :). Pokoje jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, właściciele otwarci na ludzi i przede wszystkim na dzieci. Jeśli ktoś lubi czystość do perfekcji to coś dla niego. Świetne warunki dla dzieci - duży plac zabaw, a w razie niepogody - przestronny korytarz , w którym mogą bawić się nasze pociechy. Dodatkowy plus to pobliski Pałacyk Lindorf, w którym serwowane są przepyszne, domowe obiadki tylko za 15 zł ( zupa + drugie danie ). Mnie osobiście urzekły surówki - nigdy takich nie jadłam. Prywatne przejście na plażę, otoczone różnorodną przyrodą, nawet dzika przyroda ma swój urok :) Miejsce godne polecenia. My na pewno wrócimy za rok. Pozdrawiam Magdalena Jankowska


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie